Projektor Utbildning

Kurs i digital bildbehandling

Under tre eftermiddagar går vi igenom hela flödet, från fotografering fram till färdiga utskrifter/tryckfärdiga filer. Denna kurs ska ge dig en ordentlig bas i hur du arbetar digitalt och lämpar sig för dig som har erfarenhet av att fotografera digitalt, men vill få en bättre kunskap och insikt i det digitala arbetsflödet i både färg och svartvitt.

Kursen genomförs den 15-17 november på Projektor. Vi kommer max att vara 6 deltagare och kursen kommer att kosta 2000 kr/deltagare. I kursavgiften ingår också en ordentlig kursdokumentation. Anmäl dig via ett mail till oss.

Kursen är nu fullsatt.

photoshop-cc002

 1. Bibbie Friman skriver:

  Hej Stefan

  Anmäler mig gärna.
  Allt gott
  Bibbie

 2. Carina Kullander skriver:

  Hej, ett par frågor. Jag är en amatör fotograf, fotograferandet ökar o det lutar mer mot konstfotografering o modell. Jag har tidigare fotograferat mycket produkter som jag använt i byggandet av nätbutik, reklamblad o annat tryckt material. Jag har arbetat i Photoshop för bildredigering o idag mer i lightroom. In design har varit det program jag använt för att bygga reklam ( dock fått slutkontroll av dotter som är ad). Frågan är skulle denna kurs ge mig mer kött på benen o vilka tider är kursen. Med vänliga hälsningar Carina Kullander

 3. Bo Söderström skriver:

  Hej Stefan.
  Jag vill gå kursen 15-17 nov men behöver veta tiderna. Är de klara?
  Undrar bosse söderström

Lämna en kommentar