Projektor Utbildning

Ny bok i Digital bildbehandling

Den kurs i Digital bildbehandling som genomförs vid Mittuniversitetet under hösten 2011 har blivit mycket populär. Över 1 000 personer sökte till de 90 platser som fanns tillgängliga. Detta har blivit en av de mest eftersökta av alla universitetskurser i Sverige.
Till denna kurs, och den följande kursen Digital Bild B, har vi tagit fram en ny upplaga av “Digital Bild”. Boken är en genomgång av allt som ingår i en digital bildproduktion; allt från fotografering fram till publicering i tryck, som utskrift eller som bild på webben.
Boken lämpar sig därför som kurslitteratur för utbildning inom digital bildbehandling. Den lämpar sig också för dig som vill få en ordentlig genomgång i hela den kedja som leder fram till en bra bild.
Denna tredje upplaga av boken har fått en helt ny lay-out. Text och bild har också bearbetats och uppdaterats. Framförallt har kapitlet om den grundläggande bearbetningen i Photoshop fått en ordentlig uppdatering.
För dig som redan köpt den första eller andra upplagan kan du få detta kapitel som en pdf-fil. Kontakta oss på Projektor, så skickar vi dig det uppdaterade kapitlet.
Boken kan beställas via vår webbshop och kostar 369 kr inkl moms och porto under introduktionen.

1-inledningskap

Till boken finns också en webbsida, som innehåller länkarna som finns nämnda i boken.

 1. Gunnar Britse skriver:

  För en vecka sedan skickade jag ett mail där jag ville köpa Digital Bild 3.0 men inte betala via paypal utan i förskott eller på faktura. Jag har inte fått något svar därför skriver jag igen.

  Miljöinformation
  Gunnar Britse
  Eskelhem, Sigvards 659
  62270 Gotlands Tofta

 2. Stefan Ohlsson skriver:

  Hoppas du fått din bok nu.

Lämna en kommentar