Projektor Utbildning

Utbildning

Digital bildhantering kan verka vara ett smärre mysterium, men det går att undvika fällorna. Tro dock inte att du klarar dessa genom att använda program som innehåller “smarta automatfunktioner”. Det krävs att en människa bedömer bilderna och vet vilka korrigeringar som krävs för att det ska bli bra.

Du kan göra skiftet från analog till digital produktion på två sätt. Antingen sätter du dig ner framför datorn och tragglar med programvaror, bruksanvisningar och handböcker i månader, eller tar du den snabba vägen och lär dig av dem som redan har gjort det.

Vi har arbetat med företag som Allers, Bukowskis, Cosmopolitan, Kanal 5 och Kungliga Biblioteket. De vet att deras information inte ser trovärdig ut om bilderna inte är bra. 

Under de senaste två åren är det också fler än hundra fotografer, grafiska formgivare och illustratörer som utbildat sig i digital bildhantering hos Projektor Utbildning.

Utbildningen genomförs i ändamålsenligt utformade utbildningslokaler där alla har tillgång till en egen dator. Istället för de trötta datorer, dåliga skärmar och illa kalibrerade skrivare som finns i så många datasalar, har vi utrustat vår sal med nya Apple MacPro, Eizos bästa skärmar och storformatsskrivare från Epson. Här kan du verkligen se den kvalitet som digitala bilder kan ge dig.