Projektor Utbildning

Utställningsproduktion

Att göra en utställning kräver att man tillsammans med fotografen söker sig fram till det bästa utseendet på bilden. Man måste hitta rätt material för utskriften, rätt montering och ramning. Ska det vara ett matt papper eller blankt? Bilden kanske ska skrivas ut på ett tygmaterial eller på en metallplåt? Möjligheterna är stora när det gäller bläckstråleutskrifter.

Men viktigast är framförallt att hitta fram till det bästa tonen i bilden. Ska de vara mörka, hårda, lätta eller mjuka i valörerna? Vi har samarbetat med många fotografer och vet hur man hittar fram till den bildton som varje fotograf eftersträvar. Varje fotograf har sitt eget tonfall, sin egen bildkaraktär. Vi vet hur man hittar fram till detta tonfall.

aasp_logo

För oss är det också viktigt att hela tiden uppdatera oss, att följa med i den snabba utveckling som sker inom detta område. Det kommer ständigt nya material som man kan skriva ut på, nya skrivare med bättre egenskaper, bättre bläck med längre hållbarhet. Vi följer noga denna utveckling för att se till att vi verkligen kan rekommendera de bästa lösningarna för varje fotograf. 

Vi lägger särskilt stor vikt vid att arbeta med material med mycket god hållbarhet. Genom de nya material och bläck som finns kan vi garantera en hållbarhet på över 100 år på många material.